Bajern ne želi da pregovara o Krosu

[dropcap]MINHEN[/dropcap] Uprkos želji Tonija Krosa da napusti Bajern, po svemu sudeći klub iz Minhena mu neće dozvoliti da promijeni sredinu, sve dok ima važeći ugovor.

Reprezentativac Njemačke je u obavezi da ispunjava dužnosti u bavarskom klubu do 2015. godine, što je prepreka za njegov transfer u Real Madrid, piše B92.

Kros želi da pređe u tabor aktuelnog šampiona Evrope, Real je takođe zainteresovan, ali rukovodstvo Bajerna ne planira da sjedne za pregovarački sto, iako će vezista sljedećeg ljeta bez obeštećenja moći napusti klub.

“Nemoguće je razgovarati sa Bajernom, to se dogodilo i kada smo bili zainteresovani za Franka Riberija, svi naši pokušaji su bili neuspješni, ali to je mentalitet njemačkih klubova. Kros će morati da sačeka istek ugovora“, prenosi Marka reči neimenovanog izvora iz Real Madrida.

Za Nijemca je pored Reala zainteresovan tandem engleskih klubova, Mančester Junajted i Čelsi, ali su te opcije malo vjerovatne, u Čelsi je stigao Sesk Fabregas, dok je novi menadžer “Crvenih đavola“ Luj van Gal naveo da u svojoj viziji tima nema mjesta za Krosa.