Armero: Ko kaže da je Brazil slab?

[dropcap]BRAZIL[/dropcap] Lijevi bek reprezentacije Kolumbije Pablo Armero nije saglasan sa ocjenom da Brazil u dosadašnjem toku Mundijala ne igra dobro.

“Ako mene pitate, Brazil nije slab. Svi timovi žele da prođu dalje i to pokazuju na terenu, morate da budete svjesni da je i Čile odličan tim sa sjajnim igračima“, izjavio je Armero, a prenosi B92.

Brazil je na penale eliminisao Čile u osmini finala, a Kolumbija golovima Hamesa Rodrigesa dobila Urugvaj 2:0. Kao najveću opasnost Armero ističe Nejmara, koji jeste rovit, ali očekuje se da zaigra u četvrtfinalu.

“Ako želimo da zaustavimo Nejmara, onda cijeli tim treba da pomogne igračima koji će ga čuvati. Moramo da se držimo zajedno i da ne gubimo koncentraciju. Mi smo kompaktan tim i znamo da možemo da ostvarimo rezultat kada se borimo jedni za druge“, izjavio je fudbaler Vest Hema.

Armero je optimista pred prvo četvrtfinale za Kolumbiju u istoriji svjetskih prvenstava.

“Radimo vrijedno kako bismo prošli što dalje. Znali smo od prvog meča da neće biti lako i naš pristup je da razmišljamo samo o sledećoj utakmici. Nismo došli ovdje da uživamo, već da probamo da odemo što je dalje moguće“, zaključio je Armero.

Utakmica između Brazila i Kolumbije na programu je u petak od 22 sata.