Spremaju se dva bolesno skupa transfera?

Prema pisanju britanskih medija ovog ljeta spremaju se dva bolesno skupa transfera u koje su uključeni brazilski i portugalski majstori Nejmar i Kristijano Ronaldo.

Kako se navodi Mančester Junajted je spreman da plati nestvarnih 400 miliona evra francuskom PSŽ-u za Nejmara, a Parižani bi te milione proslijedili Real Madridu za Kristijana Ronalda.

Čelnici PSŽ-a su nedavno od Brazilca zatražili da se vrati u Francusku kako bi nastavio s oporavkom, ali on je to odbio.

Nije želio da se vrati ni na proslavu naslova prvaka Francuske već je radije kartao u Brazilu što je zasmetalo vođstvu pariškog kluba.

Britanski mediji tvrde kako Nejmar u ugovoru ima klauzulu po kojoj od 1. septembra 2018. može da ide iz Pariza, ali ne za manje od 300 miliona evra.

Nejmar je u prvoj sezoni s PSŽ-om postigao 28 pogodaka i 19 puta asistirao u 30 odigranih utakmica.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari Francuzi su spremni sav novac da ulože u Ronalda. Nije tajna da je Portugalac imao problema sa španskim zakonima i da želi novi izazov u karijeri. Ljut je i što Realov predsjednik Florentino Perez nije spreman da mu da novu povišicu plate. PSŽ mu može ponuditi i traženu platu i novi izazov.

(Bljesak.info)